"Ik heb geleerd hoe verstrekkend de gevolgen zijn van een seksverslaving en het heeft mij ertoe aangezet om bepaalde stappen te zetten en grenzen te stellen."

Meer reacties van deelnemers 'Dealen met een seksverslaafde' 

"Ik ben dankbaar dat dit onderwerp er voor ons is om echt handvatten te krijgen om voor onszelf te zorgen."

Meer reactie van deelnemers 'Een sterkere ik' 

Training 'Gezonde seksualiteit'

Twee keer per jaar organiseren wij de training 'Gezonde seksualiteit'.

Datum en locatie

De volgende training wordt in 2 delen gehouden, op de maandagavonden 15 en 22 juni. Dit is een online training. (neem voor meer informatie contact met ons op)

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor partners van (ex)seksverslaafden die willen ontdekken wat gezonde seksualiteit is.

Inhoud

Als je partner seksverslaafd is of was, kan seksualiteit in jullie relatie ingewikkeld zijn geworden. Je kunt je afvragen hoe veilige, liefdevolle seksualiteit eruit hoort te zien en of jullie relatie op dit gebied wel kan herstellen. Misschien zijn je grenzen overschreden, heeft je geliefde geen interesse meer in seks, durf je zelf geen ‘nee’ te laten horen of kun je juist geen ‘ja’ meer zeggen. 

In deze training staan we stil bij het onderwerp seksualiteit. Hoe is seksualiteit bedoeld en wat doet het met je? Wat is het verschil tussen ‘pornoseks’ en ‘intieme seksualiteit’ en hoe kun je (weer) op een gezonde manier met seksualiteit om leren gaan? 

Deze training bestaat uit interactieve lezingen, groepsgesprekken en persoonlijke opdrachten. Er is ruimte voor het delen van verhalen en het stellen van vragen.

Trainers

Anita van Beem (auteur van 'Zijn lust en mijn leven' en oprichter van Kostbaar Vaatwerk) verzorgt deze training.  

Praktische informatie:

  • De training vindt online plaats, in twee delen, op twee avonden
  • Er is plaats voor minimaal 4 en maximaal 5 deelnemers
  • De training begint om 19.15 uur en duurt tot ca 21.30 
  • De kosten voor de training zijn 60 euro per persoon. (Dit tarief geldt voor aanmeldingen tot en met 1 week voor aanvang van de training; daarna betaal je 5 euro extra).

Reacties van deelnemers 

Ik heb de training als bemoedigend ervaren. Spreken over kwetsbare dingen zoals dit kan niet overal. Hier kon het en dan ook nog met vrouwen die ongeveer in hetzelfde schuitje zitten. Heerlijk.

Reacties van andere deelnemers lees je hier. 

Aanmelden training

Aanmelden voor deze training kan door het invullen van dit formulier. Wacht niet te lang met aanmelden, omdat er beperkt plek is. Weet je nog niet zeker of je wilt deelnemen? Het is mogelijk om een tijdelijke plek te reserveren.

Heb je vragen? Twijfel je nog over deelname? Of wil je weten of een training helpend voor je kan zijn? Stuur ons een mail of maak een belafspraak.

Stichting Kostbaar Vaatwerk   •     Bank: NL43 INGB 0007 5724 24     •   E-mail:   info@kostbaarvaatwerk.nl  •  Facebook    •   Twitter