Persoonlijk contact

Wil je persoonlijk contact met één van de medewerkers van Kostbaar Vaatwerk? Dat kan op de volgende manieren:

Mailcontact

Als je een vraag hebt, als je hulp of advies nodig hebt of wanneer je 'gewoon' een luisterend oor wilt hebben, schroom dan niet om een mail te sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heb je een vraag, maar blijf je graag anoniem? Stel dan je vraag via dit formulier. Op onze website zullen we dan je vraag en ons antwoord vermelden.

Mannen die graag hulp of advies nodig hebben, kunnen voor overleg terecht bij o.a.:

Telefonisch contact  of videobellen (voor vrouwen)

Wil je je vraag of je verhaal liever aan ons voorleggen via telefoon of videobellen? Dat kan normaliter op een aantal dagdelen per week, maar ivm  de coronacrisis hebben wij de mogelijkheden en tijdstippen waarop je contact met ons kunt hebben, uitgebreid. Contact is nu ook 's avonds mogelijk. En je hebt de keus tussen telefonisch contact of videobellen.  Gebruik dit formulier om aan te geven op welke tijdstippen je al dan niet bereikbaar bent voor een gesprek. En geef aan of je contact wilt met:
- een vrijwilliger - dit is gratis - we stellen een gift op prijs
- een therapeut (in opleiding) - hiervoor vragen wij een vergoeding, maar het eerste half uur van een eerste gesprek is gratis. 

Óf contact op de door jou gekozen tijdstippen mogelijk is, hangt uiteraard af van de beschikbaarheid van onze medewerkers op die momenten. Hierover nemen we via mail, sms of whatsapp contact met je op.

Counseling (voor vrouwen en stellen)

Stichting Kostbaar Vaatwerk heeft 2 ervaringsdeskundig therapeuten (in opleiding) met wie je gesprekken kunt voeren. Kijk hier voor meer informatie.


Wij proberen binnen twee werkdagen te reageren op je mail of op je verzoek om een belafspraak.
Gedurende de schoolvakanties kan dit wat langer duren.

Heb je geen reactie ontvangen? Wij ondervinden soms wat problemen met het versturen van onze mails. Onze e-mails komen dan terecht in de spam-box, map 'ongewenste mail' of reclame-box. Heb je contact met ons gezocht, maar geen mail ontvangen? Check dan deze mappen en voeg ons toe aan je adressenlijst en/of merk ons aan als 'geen spam'. Staat onze reactie ook niet in één van deze mappen: neem dan alsjeblieft nogmaals contact met ons op.

 

Stichting Kostbaar Vaatwerk   •     Bank: NL43 INGB 0007 5724 24     •   E-mail:   info@kostbaarvaatwerk.nl  •  Facebook    •   Twitter