skip to Main Content

Groepen

Regelmatig is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een gespreksgroep voor partners en/of ex-partners van seksverslaafden.  

Vragen over onze groepen?

Onlinegroep Kostbaar Vaatwerk

In april 2023 zijn we gestart met een online gespreksgroep voor partners en ex-partners. Deze groep komt gedurende 5 bijeenkomsten bij elkaar komen op een donderdagavond. Deze groep is vol.

In oktober 2023 hopen we te starten met een online groep voor ex-partners. Deze groep komt gedurende 5 bijeenkomsten van ca 2 uur bij elkaar. Het dagdeel is nog niet bekend.

Over enkele maanden hopen we ook te starten met een therapiegroep in Veenendaal. Deze groep komt gedurende 10 bijeenkomsten van ca 2 uur bij elkaar op woensdagochtenden.

Groepen voor vrouwen – andere organisaties

Het is ook mogelijk om deel te nemen aan de Geschonden Vertrouwen groep in Amersfoort. Deze groep is voor christenvrouwen die een relatie hebben of hadden met een porno- of seksverslaafde man. Zij komen tweewekelijkse bij elkaar.

De NCVS organiseert groepen voor partners van seksverslaafden in Almere. Deze groep (workshop) bestaat uit twee bijeenkomsten in het weekend.

Aanmelden

Wil je deelnemen aan een groep? Meld je dan aan via het aanmeldingsformulier. Als wij je gegevens ontvangen hebben, nemen we contact met je op.

Wil je deelnemen aan een (online) groep, maar kun je niet op donderdag? Neem dan contact met ons op. Bij voldoende deelnemers is het wellicht mogelijk om groepen te starten op andere dagdelen.

Reacties deelnemers gespreksgroepen

Na de laatste bijeenkomst van elke groep vragen we aan deelnemers om hun reactie. Met hun toestemming delen we een aantal van de reacties die we binnenkregen:

Back To Top