Deelnemers over de ontmoetingsdagen:

" Fijn te ervaren dat je niet de enige bent!  "

" Veel gepraat , veel gehoord, veel om over na te denken ! "

" Deze dagen zijn voor mij 'groei-dagen'! "

Lees hier meer reacties

Ontmoetingsdag voor partners van seksverslaafden

Elk jaar organiseren wij een landelijke ontmoetingsdag voor vrouwen die een relatie hebben of hebben gehad met een man die seksverslaafd is (geweest) of porno kijkt. Deze dag staat in het teken van (h)erkenning, ontmoeting en bemoediging. Andere lotgenoten ontmoeten, in gesprek gaan en weten dat je niet de enige bent. Daar gaat het vooral om. Daarnaast kun je deelnemen aan verschillende gespreksgroepen en/of workshops en is er de mogelijkheid voor een adviesgesprek met één van de aanwezige hulpverleners. Er is een boeken- en informatietafel en tussen de middag kun je genieten van een heerlijke lunch.  

Ontmoetingsdag maart 2020

Onze laatste ontmoetingsdag was op 21 maart 2020. Vanwege de corona-maatregelen was dit een online ontmoetingsdag. Een aantal deelneemster vertelden daarover:

  • Bijzonder dat je alles kunt vragen, alles kunt zeggen. dat niets te 'gek' is. Er was enorm veel herkenning. Wat sommige vrouwen schreven zouden zomaar mijn eigen woorden kunnen zij. Dat er uitzicht is op verandering, verbetering.
  • Het was een goede dag, met veel informatie. Ook een vertrouwde sfeer, dat was heel fijn. Ik heb geleerd dat het wantrouwen er mag zijn en dat het goed is te verwoorden wát je dan precies voelt. Ook dat het tijd kost voordat dit wantrouwen richting vertrouwen gaat. 
  • Het belangrijkste wat ik geleerd heb is dat ik niet gek ben, dat er meer mensen zijn die hetzelfde voelen als ik. Dat dit niet 'zomaar' iets is, dat dit wel degelijk een trauma is waar hulp bij geboden moet worden. En deze hulp heb ik door het bijwonen van de ontmoetingsdag al voor een deel gekregen

Klik hier voor een verslag van de ontmoetingsdag in 2019 én reacties van andere deelnemers

Volgende ontmoetingsdag

De volgende ontmoetingsdag staat gepland op zaterdag 23 januari 2021.  

Aanmelden ontmoetingsdag

Aanmelden voor deze dag kan waarschijnlijk vanaf oktober 2020. Wil je alvast een plek reserveren? Heb je vragen? Of wil je weten of een ontmoetingsdag helpend voor je kan zijn? Stuur ons een mail of maak een belafspraak.


Wil je nu al lotgenoten ontmoeten? Kijk dan eens naar onze overige activiteiten:

  • forum: online en anoniem in gesprek met andere vrouwen
  • gespreksgroepen: maandelijks in gesprek met lotgenoten uit jouw regio óf online
  • echtparendagen: samen met je partner deelnemen aan een dag die in het teken staat van herstel van jullie relatie
  • trainingen: in een kleine groep vrouwen aan de slag met een specifiek onderwerp

Stichting Kostbaar Vaatwerk   •     Bank: NL43 INGB 0007 5724 24     •   E-mail:   info@kostbaarvaatwerk.nl  •  Facebook    •   Twitter