Echtparenweekenden worden georganiseerd door:

in samenwerking met:

Echtparenweekend

De weg van herstel na een seksverslaving kan moeizaam en uitdagend zijn. Vragen, verwarring, pijn en eenzaamheid terwijl het leven ‘gewoon’ doorgaat. Het kan moeilijk zijn elkaars hart te vinden in de heftigheid van alle emoties. 

Willen jullie er echt even tussenuit
en samen ongestoord werken aan herstel van je huwelijk
onder professionele begeleiding?

Op een prachtige locatie in Duitsland organiseren we echtparenweekenden voor stellen die te maken hebben (gehad) met seksverslavingsproblematiek in hun huwelijk. Vanuit onze jarenlange ervaring met vele stellen hebben we het verlangen om jullie in een weekend verder te helpen om jullie te helpen samen te (her)verbinden.

Het programma bestaat uit lezingen over thema’s als vertrouwen, hechting, intimiteit en seksualiteit. Er is begeleiding van ervaren en professionele therapeuten en ervaringsdeskundigen. Jullie gaan met andere stellen in gesprek en hebben ook echtparentijd samen. Tijd voor elkaar en tijd samen in een ontspannende omgeving. Laat Nederland even achter je en zet al je tijd apart voor herstel van je huwelijk in dit volledig verzorgde weekend. 

Onderstaande video's geeft een korte impressie van twee van de lezingen die we geven tijdens de echtparenweekenden: 

Volgende echtparenweekend:

Datum

Het volgende echtparenweekend zal gehouden worden in juni, september, oktober of november 2021. Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer er weer een weekend gepland staat? Neem dan contact met ons op.

Voor wie? 

  • Het weekend is met name bedoeld voor stellen die één of meerdere keren hebben deelgenomen aan een echtparendag en/of die therapie hebben bij één van de bij Kostbaar Vaatwerk betrokken therapeuten. Maar voldoe je niet aan deze voorwaarde, en wil je wel graag mee? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen; we kijken dan graag samen met jou of dit weekend ook voor jullie helpend kan zijn. 
  • Het weekend sluit het beste aan als je samen de crisis hebt overleefd en zoekt naar nieuwe, diepere verbinding.
  • We benaderen de thema’s vanuit de Bijbel en zijn christelijk. Als jullie (of een van jullie) geen-christen zijn en mee willen, kan dat als je open staat voor deze benadering.

Jullie zijn van harte uitgenodigd!

Kees en Anita van Beem
Wilbert Weerd


Reacties van deelnemers

Een deelnemer van één van de weekenden vertelde na afloop:

We hebben elkaar ontmoet in gebrokenheid, in pijn, verdriet, onzekerheid, boosheid. Maar ook in het diepe verlangen naar verandering, herstel, hoop, heling.

Klik hier voor een verslag van het echtparenweekend in november 2020

Klik hier voor een verslag van het echtparenweekend in februari 2019

 

Stichting Kostbaar Vaatwerk   •     Bank: NL43 INGB 0007 5724 24     •   E-mail:   info@kostbaarvaatwerk.nl  •  Facebook    •   Twitter