"Ik heb geleerd hoe verstrekkend de gevolgen zijn van een seksverslaving en het heeft mij ertoe aangezet om bepaalde stappen te zetten en grenzen te stellen."

Meer reacties van deelnemers 'Dealen met een seksverslaafde' 

"Ik ben dankbaar dat dit onderwerp er voor ons is om echt handvatten te krijgen om voor onszelf te zorgen."

Meer reactie van deelnemers 'Een sterkere ik' 

Training 'Dealen met een seksverslaafde'

Twee keer per jaar organiseren wij de training 'Dealen met een seksverslaafde'. 

Datum en locatie

De volgende training staat gepland op zaterdag 6 februari 2021 in Veenendaal.

Voor wie? 

Deze training is bedoeld voor vrouwen die een relatie hebben met een man die niet kan of wil breken met porno/seksverslaving, en die willen ontdekken hoe ze daar mee om kunnen gaan.

Inhoud

Tijdens deze training is er - vanwege de kleine groepsgrootte - uitgebreide aandacht voor de individuele situaties van deelnemers en voor persoonlijk advies. De training begint met het delen van elkaars verhalen en het inventariseren van de vragen en behoeften die er zijn. Aan de hand daarvan wordt theoretische uitleg gegeven. Bijvoorbeeld over de onderwerpen: Hoe stel ik gezonde grenzen? Wat zijn oorzaken en gevolgen van seksverslaving? Welke interactiepatronen zijn er in onze relatie? Wat moet ik doen als mijn partner niet kan of wil breken met zijn verslaving, als hij zijn verslaving ontkent of als er steeds terugvallen zijn? Door middel van groepsgesprekken en live-therapie gaan deelnemers worden de onderwerpen verdiept en toegepast op de persoonlijke situaties. 

Trainers

Deze training wordt gegeven door therapeuten Wilbert Weerd van Dichterbij herstel, mogelijk samen met een medewerker van Kostbaar Vaatwerk.

Praktische informatie:

  • De training vindt plaats in Veenendaal
  • Er is plaats voor maximaal 6 deelnemers
  • Deelnemers zijn welkom vanaf 9.30, waarna de training om 10.00 uur begint en rond 15.30 uur eindigt
  • De kosten voor deze training zijn 85 euro per persoon. (Dit tarief geldt voor aanmeldingen tot en met 2 weken voor aanvang van de training; daarna betaal je 5 euro extra).
  • Kom je voor de eerste keer naar een activiteit van Kostbaar Vaatwerk en kun je de bijdrage vanwege financiële redenen niet (geheel) betalen? Neem dan contact met ons op.

Reacties van deelnemers: 

Eén van de vrouwen die op 9 november 2019 deelnam aan deze training schreef daarover:

Het is zo goed en fijn om te midden van de ellende handvatten aangereikt te krijgen hoe hier mee om te gaan en overeind te blijven.

Meer reacties van deelnemers lees je hier.

Aanmelden trainingen

Aanmelden voor deze training kan via dit aanmeldingsformulier.

Heb je vragen? Twijfel je nog over deelname? Of wil je weten of een training helpend voor je kan zijn? Stuur ons een mail of maak een belafspraak.

Stichting Kostbaar Vaatwerk   •     Bank: NL43 INGB 0007 5724 24     •   E-mail:   info@kostbaarvaatwerk.nl  •  Facebook    •   Twitter