"Ik heb geleerd hoe verstrekkend de gevolgen zijn van een seksverslaving en het heeft mij ertoe aangezet om bepaalde stappen te zetten en grenzen te stellen."

Meer reacties van deelnemers 'Dealen met een seksverslaafde' 

"Ik ben dankbaar dat dit onderwerp er voor ons is om echt handvatten te krijgen om voor onszelf te zorgen."

Meer reactie van deelnemers 'Een sterkere ik' 

Training 'Een sterkere ik'

Twee keer per jaar organiseren wij de training 'Een sterkere ik'. 

Datum en locatie:

De training van 7 november hebben we - ivm de coronamaatregelen - helaas af moeten zeggen. De volgende training staat gepland op 20 maart 2021.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor partners en ex-partners van (ex)seksverslaafden die willen werken aan een 'sterkere ik'.

Deze training is minder geschikt voor vrouwen die nog maar kort geleden (0-6 maanden) hebben ontdekt dat hun partner seksverslaafd is. Hiervoor verwijzen we naar ons forum, counseling en naar de ontmoetingsdag.

Inhoud

Tijdens deze training leer je jezelf beter kennen. Je ontdekt wat gezonde zelfliefde en identiteit is, en wat jouw behoeften en leerpunten zijn om te groeien naar een 'sterkere ik'. De training bestaat uit korte lezingen, groepsgesprekken en praktische oefeningen. De volgende onderwerpen en vragen staan centraal:

  • De relatie met jezelf - Wat is een gezonde identiteit? Hoe is de relatie met jezelf en hoe is die ontwikkeld? Wat heb je meegekregen door vroegere ervaringen? En hoe ga je - als volwassen vrouw - om met tekorten en beschadigingen? Hoe ontstaat autonomie en wat is het belang van verbondenheid? 
  • De relatie met de ander - Welke manieren van hechten hebben jij en je (ex-) partner vroeger geleerd en op welke manier speelde dit een rol in jullie relatie? Wat kun je daar van leren? En hoe ga je om met het kennen en aangeven van grenzen en behoeften in de relatie?

Trainers

Barbara Wolff (Samen in praktijk) verzorgt deze training, samen met een medewerker van Kostbaar Vaatwerk. 

Praktische informatie:

  • De training wordt waarschijnlijk gehouden in Breukelen. Het adres ontvang je van ons nadat je je hebt aangemeld voor deze dag. 
  • Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers
  • Deelnemers zijn welkom vanaf 9.30, waarna de training om 10.00 uur begint en rond 16.00 uur eindigt
  • De kosten voor de training zijn 85 euro per persoon. (Dit tarief geldt voor aanmeldingen tot en met 2 weken voorafgaand aan de training; daarna betaal je 5 euro extra).
  • Kom je voor de eerste keer naar een activiteit van Kostbaar Vaatwerk en kun je de bijdrage vanwege financiële redenen niet (geheel) betalen? Neem dan contact met ons op.

Reacties van deelnemers 

Het was een heel goede dag! Een kleine groep, die-ondanks de verschillen- veel gemeen had, waar er ruimte was voor ieders verhaal. Waar ik ruimte ervoer om aan te geven wat ik fijn vond en wel of niet wilde, maar ook op zoek naar wie ik zelf ben/ wat ik nodig heb en hoe ik dat kan bereiken. Goed om te ontdekken wat er in mijn eigen 'ei' zit, een ware eye-opener ;). In mijn eigen proces was de dag helemaal goed, het past precies bij waar ik bezig ben! Barbara is een heel gedreven en ervaren hulpverlener! 

Reacties van andere deelnemers lees je hier.

Aanmelden training

Aanmelden voor deze training kan door het invullen van dit aanmeldingsformulier.

Heb je vragen? Twijfel je nog over deelname? Of wil je weten of een training helpend voor je kan zijn? Stuur ons een mail of maak een belafspraak. 

Stichting Kostbaar Vaatwerk   •     Bank: NL43 INGB 0007 5724 24     •   E-mail:   info@kostbaarvaatwerk.nl  •  Facebook    •   Twitter