Op de hoogte blijven?

Wil je ons steunen?

Kostbaar Vaatwerk is voor haar werk afhankelijk van giften. Wil je ons werk financieel steunen? Maak dan een gift over naar rekeningnummer NL43 INGB 0007 5724 24 of vul dit formulier in om ons te machtigen.

Wil je meehelpen?

handenHeb jij het verlangen om iets te betekenen voor (ex-)partners van seksverslaafden en/of voor stellen die verlangen naar herstel van hun relatie na porno- of seksverslaving? Dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen! Wij zijn voortdurend op zoek naar mensen die zich willen inzetten voor onze doelgroep en stichting. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, zodat we kunnen bekijken op welke manier jij je steentje zou kunnen bijdragen. Dat kan bijvoorbeeld op de volgende manieren:

Vertel jouw verhaal

Is jouw relatie hersteld? Of heb je zelf herstel ervaren nadat de relatie met je ex-partner voorbij is? Wil je anderen bemoedigen met wat je zelf geleerd en ontvangen hebt? Overweeg dan om je verhaal op te schrijven (of, als je dat lastig vindt: door ons op te laten schrijven), zodat wij dat mogelijk kunnen publiceren op deze website. De ervaringsverhalen op onze website worden veel gelezen door vrouwen, maar ook door mannen. Ze vinden er hoop, herkenning en steun in. 

Ondersteun ons financieel

Omdat onze stichting geheel afhankelijk is van giften zijn we ook op zoek naar mensen die ons (maandelijks of eenmalig) willen steunen. Deze giften zijn belastingaftrekbaar omdat we een ANBI instelling zijn en zijn van harte welkom op NL43 INGB 0007 5724 24 t.n.v. Stichting Kostbaar Vaatwerk.

Bid met ons mee

Ben je christen en verlang je ernaar om te bidden voor vrouwen en echtparen die met deze problematiek te maken krijgen? Meld je dan aan voor onze gebedsbrief, waarin we (anonieme) dank- en gebedspunten doorgeven. 

Sluit je aan bij ons team!

Wil je graag meewerken? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die: 

  • in hun eigen regio een lotgenotengroep van Kostbaar Vaatwerk willen gaan leiden (*)
  • in hun eigen regio (ex-)partners van seksverslaafden willen steunen en bemoedigen (*)(**)
  • in hun eigen regio Kostbaar Vaatwerk willen promoten onder kerken, hulpverleningsinstanties, huisartsen e.d. (**)
  • ervaring hebben met marketing of PR en ons willen helpen onze naamsbekendheid te vergroten 
  • ervaring hebben met fondsenwerving
  • ervaring hebben met SEO en ons willen helpen onze website beter vindbaar te maken
  • een locatie hebben of kennen waar wij bijeenkomsten kunnen organiseren
  • willen meewerken in de catering tijdens onze activiteiten

(*) Aan deze taken zijn een aantal voorwaarden verbonden. Vraag ernaar door contact met ons op te nemen.
(**) Dit kun je - als je dat wilt - anoniem doen. Je krijgt dan bv een e-mailadres van Kostbaar Vaatwerk toegewezen

 Neem contact met ons op voor meer informatie, óók als je andere talenten, ambities of ideeën hebt en graag iets wilt betekenen. 

Stichting Kostbaar Vaatwerk   •     Bank: NL43 INGB 0007 5724 24     •   E-mail:   info@kostbaarvaatwerk.nl  •  Facebook    •   Twitter