Verhalen van ex-partners van mannen met een seks-of pornoverslaving

Hier vind je ervaringsverhalen van vrouwen die een relatie hebben gehad met een partner die seksverslaafd is (geweest). In deze verhalen wordt niemand met zijn of haar echte naam vermeld. De namen die je hier leest, zijn dus verzonnen.

touw

Ons huwelijk is dus echt voorbij en het begon zo mooi. Na een stralende trouwdag  zijn we zo intens gelukkig geweest. Zo gelukkig dat het pijn doet om daaraan terug te denken. Maar ik wil het niet vergeten. Want het ìs er geweest!

vrouw op strand

Onze trouwbelofte was nog maar 23 dagen jong toen ik achter de pc zat en via de historie knop op de site kwam waar homofielen met elkaar in contact komen. Het doek viel....dus dit was mijn man.

wijsvinger op luxaflex

Na een aantal zware maanden, waarin hij zich steeds verdachter gedroeg, kwam alles uit. Ik ontmoette de vrouw en ze vertelde alles over haar relatie met mijn man. Vanaf die dag veranderde mijn leven voorgoed, ik stuurde mijn man weg en bleef alleen met de kinderen.

Stichting Kostbaar Vaatwerk   •     Bank: NL43 INGB 0007 5724 24     •   E-mail:   info@kostbaarvaatwerk.nl  •  Facebook    •   Twitter