Verhalen van ex-seksverslaafden

Hier vind je ervaringsverhalen van mannen die uit eigen ervaring weten wat het is om te worstelen met een seksverslaving. In deze verhalen wordt niemand met zijn of haar echte naam vermeld. De namen die je hier leest, zijn dus verzonnen.

man die naar beneden kijkt

Tijdens een huwelijksconferentie moest ik met de ‘billen bloot’, omdat dit onderwerp ook ter sprake kwam en ik er echt niet over kon liegen. Ik heb het aan Jannie opgebiecht en samen hebben we afgesproken dat ik mezelf zou verbeteren. 

man en vrouw

Ik besloot om het Nanda te vertellen. Als het uitloopt op een scheiding; het zij zo. Beter een eerlijk verhaal, echt laten zien wie ik ben dan een huichelaar. Liever oprecht en eerlijk voor God dan met de leugen voor Zijn troon.

man in zon

Ik maakte me steeds meer los van thuis en ging steeds meer op in sport, porno en werk. Het ging zover dat mijn vrouw er ernstig over nadacht om me weg te sturen. Hulp wilde ik niet, ik kon toch alles zelf wel? Het ging "goed", totdat ik iemand ontmoette die net zo egoïstisch was als ik."

had op de bijbel

Nooit, maar dan ook nooit zal ik vergeten wat een intens verdriet, woede, teleurstelling ik zag in mijn vrouw. Ik realiseerde me dat wat 22 jaar geleden begonnen was, veel, heel veel kapot had gemaakt.

Stichting Kostbaar Vaatwerk   •     Bank: NL43 INGB 0007 5724 24     •   E-mail:   info@kostbaarvaatwerk.nl  •  Facebook    •   Twitter