Is de ontmoetingsdag wat voor mij?

Al therapie gehad ivm overspel van man. Nu net weer ontdekt dat hij de fout is ingegaan. Bezoekt ook sites.
Trekt voor zichzelf de conclusie dat hij een groot probleem heeft en wil hulp zoeken. Geen idee wat de toekomst gaat brengen. Is de ontmoetingsdag van 9 maart dan al wat voor mij?

Verdrietig

Beste verdrietig, 

Het is vreselijk als je man overspel heeft gepleegd en het is des te ingrijpender als je er na verloop van tijd achter komt dat hij opnieuw ontrouw is. Je wereld wankelt dan opnieuw en ik kan me voorstellen dat je op dit moment niet vooruit kunt kijken. Je vraagt je af of de ontmoetingsdag al wat voor je is, en misschien zit daar het idee achter dat het nog te vroeg is om zo'n dag mee te maken. Maar ik denk dat júist nu zo'n dag helpend kan zijn voor je. Je ontmoet andere vrouwen in soortgelijke situaties en ervaart dan wellicht dat je niet helemaal alleen bent. Vaak vinden vrouwen het fijn dat lotgenoten aan een half woord genoeg hebben, dat er herkenning en erkenning is. Deze dag kan je ook helpen om een stukje inzicht te krijgen, om te ontdekken wat de herhaalde ontrouw van je man voor jou betekent en vooral ook: wat jij zelf nu nodig hebt. Kortom: je bent van harte welkom. Er zijn nog enkele plekken vrij, en laat het gerust weten als je nog verdere vragen hebt of wilt overleggen.

Hartelijke groet,
Anita

Stichting Kostbaar Vaatwerk   •     Bank: NL43 INGB 0007 5724 24     •   E-mail:   info@kostbaarvaatwerk.nl  •  Facebook    •   Twitter