Ga naar hoofdinhoud

Aanmelding echtparendag 1 juni 2024

Vul dit formulier in om je op te geven voor de echtparendag. Wij behandelen jouw gegevens vertrouwelijk. In onze privacyverklaring kun je daar meer over lezen. De vragen met een * zijn verplicht.
We hebben de gegevens van jullie beiden nodig. Het is dus belangrijk dat jullie allebei dit formulier invullen. Dat kan door het formulier samen in te vullen en aan ons te versturen, of door allebei apart het formulier in te vullen. Mocht dat - om welke reden dan ook - niet lukken, neem dan even contact met ons op.


Persoonlijke vragen
We willen graag van tevoren een indruk krijgen welke echtparen er komen, in welke fase van herstel jullie denken te zitten en wat jullie verwachtingen zijn. We willen jullie daarom vragen om allebei onderstaande vragen te beantwoorden. Het is de bedoeling dat zowel de man als de vrouw dus een eigen antwoord geeft. Een reactie als 'idem' of 'zie beschrijving vrouw/man' is niet voldoende. Vind je dit lastig? Overweeg dan als man en vrouw om het formulier allebei apart in te vullen.
1. Hoe zou jij jullie relatie op dit moment beschrijven? Waar lopen jullie tegenaan? Op welke manier speelt porno/seksverslaving en/of ontrouw (of de gevolgen daarvan) een rol?
2. Welke verwachtingen heb je van de echtparendag? Wat hoop je ervan mee te nemen?
3. Welke hulpverlening hebben jullie op dit moment, of welke hebben jullie in het verleden gehad?
Overige vragen
Wil je nog iets anders kwijt?
Heb je alles ingevuld? Klik dan op 'Verzend formulier'. Binnen drie dagen nemen we contact met je op.
Back To Top