skip to Main Content

Trainingen

Als je partner porno- of seksverslaafd is (geweest) ga je als vrouw door een moeilijk traject heen. Veel vrouwen lopen daarin vast en weten niet hoe ze verder moeten. Lotgenotencontact alleen is dan niet voldoende en therapie is voor een steeds groter deel van deze groep vrouwen moeilijker te bekostigen. Daarom organiseren wij één of twee keer per jaar trainingsdagen. Tijdens deze dagen krijg je nieuwe inzichten, heb je eerlijke gesprekken en krijg je handreikingen van de ervaren trainers die deze dagen begeleiden.

Vragen over onze trainingen?

Training ‘Dealen met een seksverslaafde’

Deze training is voor vrouwen die een relatie hebben met een man die niet kan of wil breken met seksverslaving, en die willen ontdekken hoe ze daar mee om kunnen gaan. De volgende training staat gepland op 18 maart 2023 in Veenendaal.

Training ‘Een sterkere ik’

Eén of twee keer per jaar organiseren wij de training ‘Een sterkere ik’. Deze training is bedoeld voor vrouwen partners en ex-partners van (ex)seksverslaafden die willen werken aan een ‘sterkere ik’. De laatste training was op 23 april 2022. De volgende training staat gepland op vrijdag 4 november 2022 in Breukelen.

Training ‘Gezonde seksualiteit’

Eén of twee keer per jaar organiseren wij de training ‘Gezonde seksualiteit’. Deze training is bedoeld voor partners van (ex)seksverslaafden die willen ontdekken wat gezonde seksualiteit is.
De laatste training was op 30 oktober 2021. Het is nog niet bekend wanneer de volgende training ‘Gezonde seksualiteit’ plaatsvindt.

(Zoom)training ‘Betrayal trauma’

Deze training wordt zowel online als offline gegeven. De online training start op 28 september en duurt drie avonden (deze training is vol). De offline training vindt plaats op vrijdag 4 november in Breukelen; er is nog plek om deel te nemen.

Reacties deelnemers trainingen

Na afloop van elke training vragen we aan deelnemers om hun reactie. Met hun toestemming delen we een aantal van de reacties die we binnenkregen:

Back To Top