skip to Main Content

Trainingen

Als je partner porno- of seksverslaafd is (geweest) ga je als vrouw door een moeilijk traject heen. Veel vrouwen lopen daarin vast en weten niet hoe ze verder moeten. Lotgenotencontact alleen is dan niet voldoende en therapie is voor een steeds groter deel van deze groep vrouwen moeilijker te bekostigen. Daarom organiseren wij één of twee keer per jaar trainingsdagen. Tijdens deze dagen krijg je nieuwe inzichten, heb je eerlijke gesprekken en krijg je handreikingen van de ervaren trainers die deze dagen begeleiden.

Vragen over onze trainingen?

Training ‘Verslaving in je relatie’

Deze training is voor vrouwen die een relatie hebben met een man die niet kan of wil breken met seksverslaving, en die willen ontdekken hoe ze daar mee om kunnen gaan. De volgende training staat gepland op 16 april 2022.

Training ‘Een sterkere ik’

Twee keer per jaar organiseren wij de training ‘Een sterkere ik’. Deze training is bedoeld voor vrouwen partners en ex-partners van (ex)seksverslaafden die willen werken aan een ‘sterkere ik’. De laatste training was op 30 oktober 2021. Het is nog niet bekend wanneer de volgende training gepland staat.

Training ‘Gezonde seksualiteit’

Eén of twee keer per jaar organiseren wij de training ‘Gezonde seksualiteit’. Deze training is bedoeld voor partners van (ex)seksverslaafden die willen ontdekken wat gezonde seksualiteit is.
De laatste training was op 30 oktober 2021. Het is nog niet bekend wanneer de volgende training gepland staat.

(Zoom)avond ‘Betrayal trauma’

Dit is een online training/workshop over het onderwerp ‘Betrayal trauma’. Deze avond is voor zowel partners als ex-partners van seksverslaafden. Het is nog niet bekend wanneer de volgende avond gepland wordt.

Reacties deelnemers trainingen

Na afloop van elke training vragen we aan deelnemers om hun reactie. Met hun toestemming delen we een aantal van de reacties die we binnenkregen:

Back To Top
X