skip to Main Content

Trainingen

Als je partner porno- of seksverslaafd is (geweest) ga je als vrouw door een moeilijk traject heen. Veel vrouwen lopen daarin vast en weten niet hoe ze verder moeten. Lotgenotencontact alleen is dan niet voldoende en therapie is voor een steeds groter deel van deze groep vrouwen moeilijker te bekostigen. Daarom organiseren wij één of twee keer per jaar trainingsdagen. Tijdens deze dagen krijg je nieuwe inzichten, heb je eerlijke gesprekken en krijg je handreikingen van de ervaren trainers die deze dagen begeleiden.

Vragen over onze trainingen?

Training ‘Dealen met een seksverslaafde’

Deze training is voor vrouwen die een relatie hebben met een man die niet kan of wil breken met seksverslaving, en die willen ontdekken hoe ze daar mee om kunnen gaan. De volgende training staat gepland op 9 oktober 2021.

(Zoom)avond ‘Betrayal trauma’

Dit is een online training/workshop over het onderwerp ‘Betrayal trauma’. Deze avond is voor zowel partners als ex-partners van seksverslaafden. De volgende avond staat gepland op 16 juni 2021.

Training ‘Een sterkere ik’

Twee keer per jaar organiseren wij de training ‘Een sterkere ik’. Deze training is bedoeld voor vrouwen partners en ex-partners van (ex)seksverslaafden die willen werken aan een ‘sterkere ik’. De volgende training wordt waarschijnlijk georganiseerd in september of oktober 2021.

Training ‘Gezonde seksualiteit’

Eén of twee keer per jaar organiseren wij de training ‘Gezonde seksualiteit’. Deze training is bedoeld voor partners van (ex)seksverslaafden die willen ontdekken wat gezonde seksualiteit is.
De volgende training staat nog niet gepland.

Reacties deelnemers trainingen

Na afloop van elke training vragen we aan deelnemers om hun reactie. Met hun toestemming delen we een aantal van de reacties die we binnenkregen:

Back To Top
X