Skip to content

Trainingen

Als je partner porno- of seksverslaafd is (geweest) ga je als vrouw door een moeilijk traject heen. Veel vrouwen lopen daarin vast en weten niet hoe ze verder moeten. Lotgenotencontact alleen is dan niet voldoende en therapie is voor een steeds groter deel van deze groep vrouwen moeilijker te bekostigen. Daarom organiseren wij één of twee keer per jaar trainingsdagen. Tijdens deze dagen krijg je nieuwe inzichten, heb je eerlijke gesprekken en krijg je handreikingen van de ervaren trainers die deze dagen begeleiden.

Vragen over onze trainingen?

(Zoom)training ‘Betrayal trauma’

Deze training wordt zowel online als offline gegeven. De online training bestaat uit 4 bijeenkomsten. De offline training heeft plaatsgevonden in Hoofddorp op 8 juni.

De volgende online training wordt gehouden in september en oktober 2023.

Training ‘Loslaten’

Deze training is voor vrouwen die een relatie hebben met een man die niet kan of wil breken met seksverslaving, en die willen ontdekken hoe ze daar mee om kunnen gaan.

Het is nog niet bekend wanneer de volgende training gepland wordt.

Training ‘Een sterkere ik’

Deze training is bedoeld voor vrouwen partners en ex-partners van (ex)seksverslaafden die willen werken aan een ‘sterkere ik’.

Het is op dit moment nog niet bekend wanneer de volgende training gepland wordt.

Training ‘Gezonde seksualiteit’

Deze training is bedoeld voor partners van (ex)seksverslaafden die willen ontdekken wat gezonde seksualiteit is.

Het is nog niet bekend wanneer de volgende training ‘Gezonde seksualiteit’ plaatsvindt.

Reacties deelnemers trainingen

Na afloop van elke training vragen we aan deelnemers om hun reactie. Met hun toestemming delen we een aantal van de reacties die we binnenkregen:

Back To Top