skip to Main Content

Trainingen

Als je partner porno- of seksverslaafd is (geweest) ga je als vrouw door een moeilijk traject heen. Veel vrouwen lopen daarin vast en weten niet hoe ze verder moeten. Lotgenotencontact alleen is dan niet voldoende en therapie is voor een steeds groter deel van deze groep vrouwen moeilijker te bekostigen. Daarom organiseren wij één of twee keer per jaar trainingsdagen. Tijdens deze dagen krijg je nieuwe inzichten, heb je eerlijke gesprekken en krijg je handreikingen van de ervaren trainers die deze dagen begeleiden.

Vragen over onze trainingen?

Training ‘Dealen met een seksverslaafde’

Deze training is voor vrouwen die een relatie hebben met een man die niet kan of wil breken met seksverslaving, en die willen ontdekken hoe ze daar mee om kunnen gaan. De volgende training staat gepland op 17 september 2022.

Training ‘Een sterkere ik’

Eén of twee keer per jaar organiseren wij de training ‘Een sterkere ik’. Deze training is bedoeld voor vrouwen partners en ex-partners van (ex)seksverslaafden die willen werken aan een ‘sterkere ik’. De laatste training was op 23 april 2022. Het is nog niet bekend wanneer de volgende training plaatsvindt.

Training ‘Gezonde seksualiteit’

Eén of twee keer per jaar organiseren wij de training ‘Gezonde seksualiteit’. Deze training is bedoeld voor partners van (ex)seksverslaafden die willen ontdekken wat gezonde seksualiteit is.
De laatste training was op 30 oktober 2021. Het is nog niet bekend wanneer de volgende training ‘Gezonde seksualiteit’ plaatsvindt.

(Zoom)training ‘Betrayal trauma’

Dit is een online training over het onderwerp ‘Betrayal trauma’ die bestaat uit 2 dagdelen. Deze training is bedoeld voor zowel partners als ex-partners van seksverslaafden. De vorige training waren op 29 maart en 5 april en op 10 en 17 mei 2022. Het is nog niet bekend wanneer een volgende training plaatsvindt.

Reacties deelnemers trainingen

Na afloop van elke training vragen we aan deelnemers om hun reactie. Met hun toestemming delen we een aantal van de reacties die we binnenkregen:

Back To Top
X