Ga naar hoofdinhoud

Echtparendagen

Eén of twee keer per jaar organiseren wij een echtparendag voor stellen die samen willen werken aan herstel van hun relatie (na porno- of seksverslaving of ontrouw).  Stellen die voor de eerste keer deelnemen volgen het programma ‘Herstel van vertrouwen’. Stellen die al eens eerder zijn geweest, kunnen kiezen voor een vervolgprogramma.

Vragen over de echtparendag?

Dit filmpje geeft een korte impressie van de lezing over ‘Herstel van vertrouwen’ tijdens een eerdere echtparendag.

Volgende echtparendag

De volgende echtparendagen zal gehouden worden op 1 juni 2024.

Stellen die voor de eerste keer een echtparendag bezoeken, volgen dan het basisprogramma ‘Herstel van vertrouwen’. Stellen die al vaker een echtparendag hebben bezocht kunnen kiezen voor een vervolgprogramma.

Verder is er tijdens echtparendagen gelegenheid om andere stellen te ontmoeten en met hen in kleine groepjes door te praten over de lezing. Jullie kunnen luisteren naar een ervaringsverhaal van een echtpaar dat zelf door het proces van herstel is gegaan. En er is de mogelijkheid voor een kort adviesgesprek met een hulpverlener. Gedurende de dag zijn er momenten waarop je samen met je partner even de tijd kunt nemen om in gesprek te gaan met elkaar.

Terugblik

Reacties deelnemers echtparendag

Na afloop van elke echtparendag vragen we aan deelnemers om hun reactie. Met hun toestemming delen we een aantal van de reacties die we binnenkregen:

Back To Top