Skip to content

Echtparenweekend

Eén keer per jaar organiseren wij een echtparenweekend voor stellen die samen willen werken aan herstel van hun relatie (na porno- of seksverslaving of ontrouw).

Willen jullie er echt even tussenuit
en samen ongestoord werken aan herstel van je huwelijk
onder professionele begeleiding?

Vragen over het echtparenweekend?

De weg van herstel na een seksverslaving kan moeizaam en uitdagend zijn. Vragen, verwarring, pijn en eenzaamheid terwijl het leven ‘gewoon’ doorgaat. Het kan moeilijk zijn elkaars hart te vinden in de heftigheid van alle emoties.

Willen jullie er echt even tussenuit
en samen ongestoord werken aan herstel van je huwelijk
onder professionele begeleiding?

Op een prachtige locatie in Duitsland organiseren we echtparenweekenden voor stellen die te maken hebben (gehad) met seksverslavingsproblematiek in hun huwelijk. Vanuit onze jarenlange ervaring met vele stellen hebben we het verlangen om jullie in een weekend verder te helpen om jullie te helpen samen te (her)verbinden.

Het programma bestaat uit lezingen over thema’s als vertrouwen, hechting, intimiteit en seksualiteit. Er is begeleiding van ervaren en professionele therapeuten en ervaringsdeskundigen. Jullie gaan met andere stellen in gesprek en hebben ook echtparentijd samen. Tijd voor elkaar en tijd samen in een ontspannende omgeving. Laat Nederland even achter je en zet al je tijd apart voor herstel van je huwelijk in dit volledig verzorgde weekend.

Terugblik echtparenweekenden

Volgende echtparenweekend: 4 t/m 6 oktober 2024

Wanneer?

Onze volgende echtparenweekend staat gepland van 4 t/m 6 oktober 2024 in Duitsland.

Voor wie? 

  • Het weekend is met name bedoeld voor stellen die één of meerdere keren hebben deelgenomen aan een echtparendag en/of die therapie hebben bij één van de bij Kostbaar Vaatwerk betrokken therapeuten. Maar voldoe je niet aan deze voorwaarde, en wil je wel graag mee? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen; we kijken dan graag samen met jou of dit weekend ook voor jullie helpend kan zijn.
  • Het weekend sluit het beste aan als je samen de crisis hebt overleefd en zoekt naar nieuwe, diepere verbinding.
  • We benaderen de thema’s vanuit de Bijbel en zijn christelijk. Als jullie (of een van jullie) geen-christen zijn en mee willen, kan dat als je open staat voor deze benadering.

Impressie lezing 1 ‘Vertrouwen’

Impressie lezing 2 ‘Intimiteit’

Foto’s

Het echtparenweekend wordt georganiseerd door Stichting Kostbaar Vaatwerk en Dichterbij Herstel, in samenwerking met Heilbron.

Reacties deelnemers echtparenweekend

Na afloop van elke echtparenweekend vragen we aan deelnemers om hun reactie. Met hun toestemming delen we een aantal van de reacties die we binnenkregen:

Back To Top