Ga naar hoofdinhoud

Aanmelding echtparenweekend 4 t/m 6 oktober 2024

Vul dit formulier in om je op te geven voor het echtparenweekend. Wij behandelen jouw gegevens vertrouwelijk. In onze privacyverklaring kun je daar meer over lezen. De vragen met een * zijn verplicht.
We hebben de gegevens van jullie beiden nodig. Het is dus belangrijk dat jullie allebei dit formulier invullen. Dat kan door het formulier samen in te vullen en aan ons te versturen, of door allebei apart het formulier in te vullen. Mocht dat - om welke reden dan ook - niet lukken, neem dan even contact met ons op.


Persoonlijke vragen
We willen graag van tevoren een indruk krijgen welke echtparen er komen, in welke fase van herstel jullie denken te zitten en wat jullie verwachtingen zijn. We willen jullie daarom vragen om allebei onderstaande vragen te beantwoorden. Het is de bedoeling dat zowel de man als de vrouw dus een eigen antwoord geeft. Een reactie als 'idem' of 'zie beschrijving vrouw/man' is niet voldoende. Vind je dit lastig? Overweeg dan als man en vrouw om het formulier allebei apart in te vullen.
1. Waaruit bestond je verslaving? Gedurende welke periode is deze er geweest?
Heb je gebroken met je verslaving of is deze nog (deels) aanwezig? Zijn er terugvallen?
Kun je iets vertellen over onderliggende patronen mbt je verslaving?
2. Wanneer heb je de verslaving ontdekt of ervan gehoord? Welke gevolgen heeft dit voor jou en jullie relatie gehad? Welke gevolgen ervaar je op dit moment?
3. Hoe zou jij jullie relatie op dit moment beschrijven? Hoe was het, en hoe is het nu? Waar lopen jullie tegenaan?
3. Wat is je verwachting van dit weekend? Wat hoop je mee te nemen? Waar zou je meer over willen weten? Waar zou je hulp bij willen? Welke concrete vragen heb je?
4. Welke hulpverlening hebben jullie op dit moment, of welke hebben jullie in het verleden gehad?
Overige vragen
Wil je nog iets anders kwijt?
Heb je alles ingevuld? Klik dan op 'Verzend formulier'. Binnen drie dagen nemen we contact met je op.
Back To Top