Ga naar hoofdinhoud

Persoonlijk contact

Op deze pagina kun je alle nieuws artikelen vinden. Deze artikelen gaan over bijeenkomsten die we hebben gehad maar ook over interviews en ‘weetjes’.

Wil je maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws over toekomstige activiteiten, nieuws uit onze netwerk en ander nieuws? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Persoonlijk contact

Wil je persoonlijk contact met één van de medewerkers van Kostbaar Vaatwerk? Dat kan op de volgende manieren:

Mailcontact

Als je een vraag hebt, als je hulp of advies nodig hebt of wanneer je ‘gewoon’ een luisterend oor wilt hebben, schroom dan niet om een mail te sturen aan: anita@kostbaarvaatwerk.nl.

Heb je een vraag, maar blijf je graag anoniem? Stel dan je vraag via dit formulier. Op onze website zullen we dan je vraag en ons antwoord vermelden.

Mannen die graag hulp of advies nodig hebben, kunnen voor overleg terecht bij o.a.:

Telefonisch contact  of videobellen (voor vrouwen)

Wil je je vraag of je verhaal liever aan ons voorleggen via telefoon of videobellen? Gebruik dit formulier om aan te geven op welke tijdstippen je al dan niet bereikbaar bent voor een gesprek en hoe we contact met je kunnen opnemen. Voor een eenmalig telefonisch of videobelgesprek brengen we geen vast tarief in rekening. Wel stellen we het op prijs als je een gift wilt overmaken.

Counseling (voor vrouwen en stellen)

Een aantal vrijwilligers van onze stichting zijn ook therapeut (in opleiding) met een eigen praktijk. Daarnaast zijn verschillende therapeuten betrokken bij onze stichting. Kijk hier voor alle mogelijkheden voor professionele counseling en therapie.


Wij proberen binnen twee werkdagen te reageren op je mail of op je verzoek om een belafspraak.
Gedurende de schoolvakanties kan dit wat langer duren.

Heb je geen reactie ontvangen? Wij ondervinden soms wat problemen met het versturen van onze mails. Onze e-mails komen dan terecht in de spam-box, map ‘ongewenste mail’ of reclame-box. Heb je contact met ons gezocht, maar geen mail ontvangen? Check dan deze mappen en voeg ons toe aan je adressenlijst en/of merk ons aan als ‘geen spam’. Staat onze reactie ook niet in één van deze mappen: neem dan alsjeblieft nogmaals contact met ons op.

Back To Top