Skip to content

Het was een goede dag, waar we als man en vrouw elkaar in de ogen hebben kunnen kijken. Ook goed de anderen te horen. De kleine setting was fijn en veilig.

Man, echtparendag november 2023

Het was waardevol, verdrietig, bijzonder. Het roept zoveel tegelijk op. De ontmoeting kunnen we enorm waarderen en dan – gek gezegd – genieten van de herkenning. Alle nieuwe info heeft ons beide iets gebracht. Het zet dingen als koppel weer even op scherp om op te (blijven) letten.

Stel, echtparendag november 2023

Fijn om een dag te hebben voor echtparen. Een prettige, positieve, open sfeer. Wat ik meeneem is de herkenbaarheid van worstelingen van andere mannen. De lezing  gaf verdieping in patronen waar wij als echtpaar tegenaan lopen.

Man, echtparendag april 2023

Nieuw, zeer leerrijk, waardevol, hartverwarmend… Wij vonden een dag kort. Een weekend lijkt nog leuker, waardevoller en minder ´een momentopname´. Inhoudelijk wel zeer sterk en waardevolle info meegekregen en in ons opgenomen.

Stel, echtparendag april 2023

Fijn dat we open over dingen kunnen praten omdat iedereen min of meer in hetzelfde schuifje zit. We ontdekten manieren om toch kleine momenten van verbinding te kunnen ervaren en beseffen dat het er (nog) wel is. Daarom alleen al is zo’n dag zo goed!

Stel echtparendag Oktober 2022

Ik vond het goed en waardevol. De sfeer die er is, was veilig. Iedereen had een badge met alleen de voornaam. En er zat ook een brief op de buitendeur dat toegang alleen toegankelijk is voor genodigden. Ook de medewerkers gaven een veilig gevoel.

Man, echtparendag Oktober 2022

Het heeft ons geholpen te blijven hopen en actief elkaar te zoeken in ons herstelproces. Na deze echtparendag zijn de gesprekken tussen ons rondom de seksverslaving meer open, dieper, pijnlijker ook maar uiteindelijk meer herstellend geworden.

Vrouw, echtparendag Maart 2022

We vonden het spannend om te komen maar kwamen in een warm bad terecht. Wij hebben hele mooie mensen mogen ontmoeten en spreken. Wat we vooral hebben meegekregen, is dat je wij zeker niet de enige zijn met dit probleem.

Stel, echtparendag Maart 2022

Het was de 2e keer dat wij de echtparendag bijwonen en daarom toch iets minder spannend. Het was een dag waar gebrokenheid en hoop hand en hand gaan. Het warme welkom is bijzonder. De groepsronde was wel even spannend, maar het ijs was snel gebroken. We hebben mooie, open gesprekken mogen hebben met elkaar.

Vrouw, echtparendag September 2021

Ik heb de echtparendag zeer positief ervaren. Fijne, open sfeer en professionele hulpverleners. Ik heb deze dag weer wat handvatten gekregen hoe je met elkaar in verbinding komt, en om het gesprek aan te gaan vanuit je gevoel en niet in je hoofd. (man)

Man, echtparendag September 2021

Het was fijn om er te zijn. Het was voor mij een heel ontspannen dag. Wat ik meeneem is dat het heftig is om in een situatie met verslaving te zijn, dat dat heel veel kapot maakt. Dat vrouwen (en de rest van de omgeving) daar veel pijn van ervaren. Wij gaan door met elkaar beter te leren begrijpen.

Man, tweede keer echtparendag September 2020

Het was een intensieve, maar mooie dag. Het was fijn om ervaringen met anderen te kunnen delen. Mooi dat de sfeer heel ‘kwetsbaar’ was. Je voelde je niet veroordeeld of beoordeeld. We gaan samen met nieuwe moed aan de slag met het delen van onze gevoelens. Dat gaat niet vanzelf, maar is wel de weg naar (verder) herstel.

Vrouw, tweede keer echtparendag September 2020

Back To Top