Ga naar hoofdinhoud

Ik heb deze dag weer als heel positief ervaren. Het is helend om in een veilige omgeving te kunnen praten over de gevoelens en emoties die je met je meedraagt zeker ook door de herkenning bij elkaar. De erkenning die je elkaar geeft en mag ontvangen is zo belangrijk merk ik. In je dagelijks leven is die er niet echt. De lezing van Jantine was heel helder en geeft mij ook weer meer inzicht. Ik heb van deze dag meegenomen dat ik vaker moet stilstaan bij mijn gevoel om zo steeds weer een stapje verder te komen in mijn helingsproces.

Deelnemer ex-partnerdag november 2019

Ik heb deze dag als fijn en leerzaam ervaren. Ik besef steeds meer hoe het mijn leven heeft beïnvloed en dat het verdriet er mag zijn.

Deelnemer ex-partnerdag november 2019

Deze ex-partnerdag was een fijne dag in een ontspannen en open sfeer. Ik vond het echt een investering in mezelf om zo met lotgenoten input te krijgen en ervaringen te delen. Je ervaart erkenning voor jouw gevoelens en voelt je even minder eenzaam in dit moeilijke proces. Ook was het voor mij een manier om de pijn en het verdriet in de ogen te kijken, even uit de overlevingsstand en dichter bij mijn gevoelens proberen te komen. De lezing en uitleg van Jantine hebben daarbij geholpen, evenals de gesprekken als vrouwen onderling. Door deze dag heb ik weer verder inzicht in mijn eigen proces gekregen.

Deelnemer ex-partnerdag november 2019

Ik heb deze dag als intensief, bemoedigend en ook helend ervaren. Ik vond het prettig dat ik ervoer dat ik hier mezelf kon zijn, mezelf kon uitspreken en dat er erkenning en herkenning is en geen veroordeling of bagatallisering. Het voelt goed dat je hier in een veilige setting kwijt kan wat er achter jouw deur is gebeurd waar anderen niks van zouden begrijpen die dit niet mee hebben gemaakt, wat tegelijk ook te heftig is om zomaar met iemand te bespreken. Ik voelde me gesterkt toen ik aan het eind van de middag wegging.
Deelnemer ex-partnerdag juni 2018

Ik heb ontzettend veel van deze dag genoten. Alle medewerkers waren jullie heel geloofswaardig doordat jullie allemaal “iets” hadden meegemaakt en de diepte van wat werd gezegd was tastbaar. Geen droge theorie dus, maar meeleven en helpen waren voelbaar aanwezig. Ik ben al lang actief op weg tot herstel. Deze dag was zeker een mijlpaal.
Deelnemer ex-partnerdag juni 2018

De ontmoeting met vrouwen die in een vergelijkbare situatie zitten is fijn. De dag heeft me duidelijk gemaakt dat er nog veel emoties in m’n lijf zitten. En dat ik daar nog niet klaar mee ben. Verder heb ik een vervelende steen weg kunnen gooien. Bedankt weer voor deze dag. Dit is zo waardevol voor mij. Ik durf me hier te uiten. Ik mag en kan hier open spreken over de pijn die er is, oa door de porno.
Deelnemer ex-partnerdag juni 2018

De dag heb ik als heel fijn ervaren. De sfeer was erg open en ondanks de verschillende verhalen en levens voelde ik me gauw op mijn gemak, er hoeft niets uitgelegd te worden. Het was een kostbare dag met kostbare en sterke vrouwen. Deze dag heeft mij weer meer hoop gegeven.
Deelnemer ex-partnerdag juni 2018

Back To Top