Skip to content

Ik heb het boekje binnen en ben er gelijk in begonnen. Alles wat ik tot nu toe gelezen heb zou ik zelf wel geschreven kunnen hebben. Ik reageer precies zo. Ik voel me precies zoals het geschreven is.

Met grote belangstelling ben ik aan je boek begonnen. Gaaf hoor! Mijn man was ook erg geïnteresseerd. Ik lees steeds eerst een hoofdstuk en daarna mijn man. We praten erover en dan beginnen we aan het volgende hoofdstuk. Onze therapeut heeft het boek even doorgenomen. Hij vond het prachtig dat jij het hebt geschreven en wil het aan andere vrouwen ook aan bevelen!

Ik ben je boek aan het lezen en wilde graag een berichtje naar je sturen om mijn dankbaarheid te verwoorden. Over dit onderwerp moet geschreven worden door iemand die het zelf heeft meegemaakt. Ik heb alle mogelijke boeken erover gelezen, maar jouw boek vind ik de beste van allemaal!!!  Het werk wat jij doet, is goud waard.

Ik heb je boek goed ontvangen, het al geheel gelezen en veel erin onderstreept. Ik vond het heel goed gestructureerd en helder en makkelijk te lezen.  Je beschrijft zoveel “figuren” (mensentypes en reacties) en situaties dat iedereen (of bijna) een echo aan zijn eigen ervaring en belevenis kan terugvinden. Ik had zo’n boek zo graag een paar jaren geleden willen hebben. Het geeft zo duidelijk inzicht, dat ik een hoop fouten of verkeerde verwachtingen misschien had kunnen vermijden. Ik vond bijzonder duidelijk de vier stappen van het herstel en alles wat je over “nuttig” wantrouwen en opnieuw kunnen vertrouwen schrijft. Het gaf voet en steun aan vage gevoelens van mij en bevestigde sommige beslissingen die ik intuïtief had genomen. Ik vind het dus een echte referentie boek en heb het al een paar keer aanbevolen.

Ik ben blij met het ondersteunende werk van Kostbaar Vaatwerk in Nederland. En had ik al gezegd dat ik je boek in één zucht heb uitgelezen en het een heel krachtig en volledig werk vind?

Jouw boek help enorm. Steeds als ik vastloop, zoek ik er iets over op en tot mijn grote verbazing is er dan zoveel herkenning. Zelfs dezelfde woordkeuze.

Wat een prachtig sterk en bemoedigend boek !

Back To Top