Skip to content

Zoomavonden 'Betrayal trauma': 10 en 17 mei 2022

10mei19:3022:00Zoomavonden 'Betrayal trauma': 10 en 17 mei 2022voor partners en ex-partners van (ex)seksverslaafden die meer willen weten over de gevolgen en het herstellen van betrayal trauma19:30 - 22:00(GMT+01:00) Breukelen

Details

Inhoud: De ontdekking of onthulling van de porno- of seksverslaving van je partner is voor de meeste vrouwen een traumatische gebeurtenis. Degene met wie je het meest verbonden bent, is ook degene door wie je verwond bent geraakt. ‘Betrayal trauma’ wordt dat ook wel genoemd.

Tijdens deze twee zoombijeenkomsten staan we stil bij het onderwerp ‘Betrayal trauma’:
• 1e avond – 10 mei – Wat is betrayal trauma? Wat zijn de gevolgen? Wat vergroot de impact? Hoe herken je het?
• 2e avond – 17 mei – Wat is nodig om te herstellen van betrayal trauma? Wat kun je zelf doen? Wat heb je nodig van je partner of anderen?

Door middel van korte lezingen, groepsgesprekken en persoonlijke opdrachten gaan we hiermee aan de slag. Er is ruimte voor het delen van verhalen en het stellen van vragen.

Trainer: Anita van Beem – oprichter van Kostbaar Vaatwerk, auteur van ‘Zijn lust en mijn leven’ en therapeut bij praktijk Elim .

  • Data: dinsdagavonden 10 en 17 mei 2022
  • Tijd: 19.30 tot 22.00
  • Via Zoom (beeld en geluid)
  • Kosten: 75 euro per persoon (voor twee avonden)
  • Aantal deelnemers: minimaal 4, maximaal 6

Aanmelden: Meld je aan door het invullen van dit aanmeldingsformulier.

De bijeenkomst vond ik erg fijn. Het was veilig (door duidelijke afspraken aan het begin), duidelijk en interessant. Wat ik vooral meeneem is dat wat wij vrouwen meemaken écht een trauma is. Het is niet zomaar iets. Of iets kleins wat we aan de kant moeten schuiven en maar weer door moeten gaan. De herkenning bij de anderen vond ik erg fijn!

Het was goed om een heldere uitleg te krijgen omtrent de onveiligheid die op alle vlakken voelbaar is. Ik vond het heel mooi en praktisch uitgelegd hoe je trauma te verzorgen in plaats van te versterken. Hoe weer veiligheid en grond onder je voeten te creëren voor jezelf. Eigenlijk zou ik alles wel kunnen herhalen van wat er is gezegd. Het was allemaal even waar en waardevol en zeer herkenbaar.

Dag & Tijd

10 mei 2022 19:30 - 22:00(GMT+01:00)

Locatie

Breukelen

Other Events
Back To Top