Skip to content

Zoomtraining 'Betrayal trauma': 28 september, 5 en 12 oktober 2022

28sep19:3022:00Zoomtraining 'Betrayal trauma': 28 september, 5 en 12 oktober 2022voor partners en ex-partners van (ex)seksverslaafden die meer willen weten over de gevolgen en het herstellen van betrayal trauma19:30 - 22:00(GMT+01:00) Breukelen

Details

Inhoud: De ontdekking of onthulling van de porno- of seksverslaving van je partner is voor de meeste vrouwen een traumatische gebeurtenis. Degene met wie je het meest verbonden bent, is ook degene door wie je verwond bent geraakt. ‘Betrayal trauma’ wordt dat ook wel genoemd.

Tijdens deze drie zoombijeenkomsten staan we stil bij het onderwerp ‘Betrayal trauma’:
• 1e avond – 28 september – Wat is betrayal trauma? Wat zijn de gevolgen? Wat vergroot de impact? Hoe herken je het?
• 2e avond – 5 oktober – Wat is de kern van betrayal trauma? Welke patronen zijn er in het omgaan met betrayal trauma? Hoe stap je daaruit?
• 3e avond – 12 oktober – Wat kun je zelf doen om te herstellen van betrayal trauma? Hoe kunnen je partner of anderen helpen helen?

Door middel van korte lezingen, groepsgesprekken en persoonlijke opdrachten gaan we hiermee aan de slag. Er is ruimte voor het delen van verhalen en het stellen van vragen.

Trainer: Anita van Beem – oprichter van Kostbaar Vaatwerk, auteur van ‘Zijn lust en mijn leven’ en therapeut bij praktijk Elim .

  • Data: woensdagavonden 28 september, 5 en 12 oktober 2022
  • Tijd: 19.30 tot ca 22.00
  • Via Zoom (beeld en geluid)
  • Kosten: 105 euro per persoon (voor 3 avonden)
  • Aantal deelnemers: minimaal 4, maximaal 6

Aanmelden: Meld je aan door het invullen van dit aanmeldingsformulier.

De bijeenkomst vond ik erg fijn. Het was veilig (door duidelijke afspraken aan het begin), duidelijk en interessant. Wat ik vooral meeneem is dat wat wij vrouwen meemaken écht een trauma is. Het is niet zomaar iets. Of iets kleins wat we aan de kant moeten schuiven en maar weer door moeten gaan. De herkenning bij de anderen vond ik erg fijn!

Het was goed om een heldere uitleg te krijgen omtrent de onveiligheid die op alle vlakken voelbaar is. Ik vond het heel mooi en praktisch uitgelegd hoe je trauma te verzorgen in plaats van te versterken. Hoe weer veiligheid en grond onder je voeten te creëren voor jezelf. Eigenlijk zou ik alles wel kunnen herhalen van wat er is gezegd. Het was allemaal even waar en waardevol en zeer herkenbaar.

Dag & Tijd

28 september 2022 19:30 - 22:00(GMT+01:00)

Locatie

Breukelen

Other Events
Back To Top