Skip to content

Terugblik training ‘Dealen met een seksverslaafde’ juni 2020

In juni 2020 konden we weer een training ‘Dealen met een seksverslaafde’ geven – onze eerste training op 1,5 meter afstand.

Wilbert Weerd verzorgde deze training in zijn praktijkruimte in Veenendaal.

Hieronder vind je reacties van deelnemers (die ons toestemming gaven om hun reacties te publiceren)

Ik heb deze dag als heel prettig ervaren, ik ben heel blij dat ik dit gedaan heb. Het was enorm emotioneel, maar ik denk dat me toch ook een spiegel voorgehouden is. Deze dag heeft me in elk geval weer aan het denken gezet, ook ik heb een rugzakje. Wat ik voornamelijk heel erg fijn heb gevonden is om eindelijk van de trainers te horen dat de fout niet bij mij lag. Deze erkenning en al dat begrip heeft me enorm gesterkt. Ik geef mijn man nu ‘rustig’ de kans om ook hulp te zoeken. Pas hierna kunnen we ‘samen’ aan de slag. Deze wetenschap geeft mij in elk geval het gevoel ‘goed’ bezig te zijn en geeft me een heleboel rust. Ik vind het ook geweldig dat ik dezelfde ‘aandacht en liefde’ krijgt terwijl ik niet gelovig ben. (juni 2020)

Ik vond het heel nuttig. Er werden door Wilbert bepaalde zaken heel duidelijk uitgelegd. En dat Hebben we mee genomen naar ons gesprek met onze hulpverlener. (juni 2020)

Het was heel fijn om (h)erkenning te krijgen en weer te weten dat ik niet de enige ben. (juni 2020)

Back To Top