Ga naar hoofdinhoud

Online gespreksgroep voor ex-partners - start: 6 november 2023

06nov19:3021:30Online gespreksgroep voor ex-partners - start: 6 november 2023voor ex-partners van (ex)seksverslaafden19:30 - 21:30

vrouw schrijft brief

Details

Voor: Deze groep is speciaal bedoeld voor vrouwen die een relatie hebben gehad met een man die porno- of seksverslaafd is (geweest) en die willen werken aan hun eigen herstel. Het doel van deze groep is: (h)erkenning en bemoediging vinden bij elkaar, leren welke stappen je kunt zetten in jouw herstelproces en helder krijgen van en werken aan je persoonlijke leerpunt(en).


Inhoud

De groep komt gedurende 5 bijeenkomsten van ca 2 uur bij elkaar.

Materiaal en voorbereiden

Het is mogelijk dat deelnemers, voorafgaand aan een bijeenkomst materiaal toegestuurd krijgen, bestaande uit theorie, opdrachten en vragen. Deelnemers nemen dit materiaal thuis door en maken de opdrachten en vragen als voorbereiding op de bijeenkomst.

Gespreksleider

Gespreksleider is Barbara Wolff, één van de therapeuten die nauw betrokken is bij Kostbaar Vaatwerk. Zij heeft een eigen praktijk ‘Samen in praktijk’ in Wijchen. Barbara wordt daarbij geholpen door een medewerker van Kostbaar Vaatwerk.

Bijdrage

De kosten zijn 40 euro per bijeenkomst. Het totale bedrag van 200 moet vooraf betaald worden.


Overige informatie

  • Voorlopige startdatum: 6 november 2023 – deze groep komt bij elkaar op maandagavonden. De andere data zijn: 20 november, 11 december, 15 januari en 29 januari
  • Tijd: 19.30 tot ca 21.30
  • via Zoom
  • Aantal deelnemers: minimaal 5

Aanmelden

Meld je aan door het invullen van dit aanmeldingsformulier.

Dag & Tijd

(Maandag) 19:30 - 21:30

Back To Top