Skip to content

Training 'Een sterkere ik'

11maart09:3016:30Training 'Een sterkere ik'voor partners en ex-partners van (ex)seksverslaafden die willen werken aan een 'sterkere ik'Geannuleerd wegens te weinig aanmeldingen09:30 - 16:30(GMT-11:00) Breukelen

Details

Voor: Deze training is bedoeld voor partners en ex-partners van (ex)seksverslaafden die willen werken aan zichzelf; een ‘sterkere ik’.
Deze training is minder geschikt voor vrouwen die nog maar kort geleden (0-6 maanden) hebben ontdekt dat hun partner seksverslaafd is. Hiervoor verwijzen we naar onze andere trainingen, het forum, onze therapeuten en naar de ontmoetingsdag.


Inhoud

Deze training helpt je om te ontdekken waar jij staat en wat een volgende stap kan zijn in jouw proces van herstel.
De training is opgebouwd rondom 3 kernonderwerpen:

  • zelfwaarde
  • zelfzorg
  • grenzen

Daarbinnen behandelen we de relatie met jezelf en de relatie met de ander. De relatie met jezelf –  Hoe is de relatie met jezelf en hoe is die ontwikkeld? Wat heb jij nodig om de relatie met jezelf te verbeteren? De relatie met de ander – Hoe verhoud jij je tot de ander? Wat zijn jouw grenzen en hoe ga jij daar mee om?

De training bestaat uit korte lezingen, groepsgesprekken en praktische oefeningen. Leren en ervaren staat centraal.


Trainer

Barbara Wolff (Samen in praktijk) verzorgt deze training, samen met een medewerker van Kostbaar Vaatwerk. Barbara is al langere tijd op verschillende manieren betrokken als hulpverlener bij de vrouwen,- en echtparendagen.

Bijdrage

De kosten voor deze training zijn 125 euro per persoon. Dit tarief geldt voor aanmeldingen tot en met 2 weken voor aanvang van de training; daarna betaal je 5 euro extra. Kun je de bijdrage voor deze training financieel niet (volledig) betalen? Schroom dan niet om ons dan te laten weten. Vanuit een speciaal fonds kunnen we je tegemoetkomen in de kosten (omdat we graag willen dat iedereen mee kan doen). Ben je in staat om meer te betalen? Dan stellen we een gift t.b.v. dit fonds uiteraard op prijs.

Overige informatie

Er is plaats voor minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers.
Deelnemers zijn welkom vanaf 9.30, waarna de training om 10.00 uur begint en rond 16.00 uur eindigt


Aanmelden

Meld je aan door het invullen van dit aanmeldingsformulier.

Het was een heel goede dag! Een kleine groep, die-ondanks de verschillen- veel gemeen had, waar er ruimte was voor ieders verhaal. Waar ik ruimte ervoer om aan te geven wat ik fijn vond en wel of niet wilde, maar ook op zoek naar wie ik zelf ben/ wat ik nodig heb en hoe ik dat kan bereiken. Goed om te ontdekken wat er in mijn eigen ‘ei’ zit, een ware eye-opener ;). In mijn eigen proces was de dag helemaal goed, het past precies bij waar ik bezig ben! Barbara is een heel gedreven en ervaren hulpverlener!

Dag & Tijd

11 maart 2023 09:30 - 16:30(GMT-11:00)

Locatie

Breukelen

Other Events
Back To Top