Skip to content

Training 'Herstel van betrayal trauma'

04nov09:3016:00Training 'Herstel van betrayal trauma'voor partners en ex-partners van (ex)seksverslaafden die meer willen weten over de gevolgen en het herstellen van betrayal trauma09:30 - 16:00(GMT+00:00) Breukelen

Details

Voor: Deze training is bedoeld voor partners en ex-partners van (ex)seksverslaafden die meer willen weten over de impact die seksverslaving heeft op hen en wat nodig is om daarvan te helen.

Inhoud: De ontdekking of onthulling van de porno- of seksverslaving van je partner is voor de meeste vrouwen een traumatische gebeurtenis. Degene met wie je het meest verbonden bent, is ook degene door wie je verwond bent geraakt. ‘Betrayal trauma’ wordt dat ook wel genoemd. Tijdens deze trainingsdag staan we stil bij het onderwerp ‘Betrayal trauma’ en het herstel daarvan. De volgende onderwerpen komen daarbij aan de orde: Wat is betrayal trauma? Wat zijn de gevolgen? Wat vergroot de impact? Hoe herken je het? Wat kun je zelf doen om te herstellen van betrayal trauma? Hoe kunnen je partner of anderen helpen helen?
Door middel van korte lezingen, groepsgesprekken en persoonlijke opdrachten gaan we hiermee aan de slag. Er is ruimte voor het delen van verhalen en het stellen van vragen.

Trainer: Anita van Beem (auteur van ‘Zijn lust en mijn leven’ en oprichter van Kostbaar Vaatwerk) verzorgt deze training.

Bijdrage: De kosten voor deze training zijn 90 euro per persoon.
Dit tarief geldt voor aanmeldingen tot en met 2 weken voor aanvang van de training; daarna betaal je 5 euro extra.
Kun je de bijdrage vanwege financiële redenen niet (geheel) betalen? Neem dan contact met ons op.

Overige informatie:
Er is plaats voor maximaal 6 deelnemers.
Deelnemers zijn welkom vanaf 9.30, waarna de training om 10.00 uur begint en rond 16.00 uur eindigt

Aanmelden: Meld je aan door het invullen van dit aanmeldingsformulier.

De bijeenkomst vond ik erg fijn. Het was veilig (door duidelijke afspraken aan het begin), duidelijk en interessant. Wat ik vooral meeneem is dat wat wij vrouwen meemaken écht een trauma is. Het is niet zomaar iets. Of iets kleins wat we aan de kant moeten schuiven en maar weer door moeten gaan. De herkenning bij de anderen vond ik erg fijn!

Het was goed om een heldere uitleg te krijgen omtrent de onveiligheid die op alle vlakken voelbaar is. Ik vond het heel mooi en praktisch uitgelegd hoe je trauma te verzorgen in plaats van te versterken. Hoe weer veiligheid en grond onder je voeten te creëren voor jezelf. Eigenlijk zou ik alles wel kunnen herhalen van wat er is gezegd. Het was allemaal even waar en waardevol en zeer herkenbaar.

Dag & Tijd

4 november 2022 09:30 - 16:00(GMT+01:00)

Locatie

Breukelen

Other Events
Back To Top