Training 'Gezonde seksualiteit'

Twee keer per jaar organiseren wij de training 'Gezonde seksualiteit'.

Datum en locatie

De volgende training staat gepland op zaterdag 7 november in Breukelen.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor partners van (ex)seksverslaafden die willen ontdekken wat gezonde seksualiteit is.

Inhoud

Als je partner seksverslaafd is of was, kan seksualiteit in jullie relatie ingewikkeld zijn geworden. Je kunt je afvragen hoe veilige, liefdevolle seksualiteit eruit hoort te zien en of jullie relatie op dit gebied wel kan herstellen. Misschien zijn je grenzen overschreden, heeft je geliefde geen interesse meer in seks, durf je zelf geen ‘nee’ te laten horen of kun je juist geen ‘ja’ meer zeggen. 

In deze training staan we stil bij het onderwerp seksualiteit. Hoe is seksualiteit bedoeld en wat doet het met je? Wat is het verschil tussen ‘pornoseks’ en ‘intieme seksualiteit’ en hoe kun je (weer) op een gezonde manier met seksualiteit om leren gaan? 

Deze training bestaat uit interactieve lezingen, groepsgesprekken en persoonlijke opdrachten. Er is ruimte voor het delen van verhalen en het stellen van vragen.

Trainers

Anita van Beem (auteur van 'Zijn lust en mijn leven' en oprichter van Kostbaar Vaatwerk) verzorgt deze training.  

Praktische informatie:

  • De training wordt gehouden in Breukelen. Het adres ontvang je van ons nadat je je hebt aangemeld voor deze dag. 
  • Er is plaats voor minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers
  • Deelnemers zijn welkom vanaf 9.30, waarna de training om 10.00 uur begint en rond 16.00 uur eindigt
  • De kosten voor de training zijn 85 euro per persoon. (Dit tarief geldt voor aanmeldingen tot en met 2 weken voorafgaand aan de training; daarna betaal je 5 euro extra).
  • Kom je voor de eerste keer naar een activiteit van Kostbaar Vaatwerk en kun je de bijdrage vanwege financiële redenen niet (geheel) betalen? Neem dan contact met ons op.

Reacties van deelnemers 

Ik heb de training als bemoedigend ervaren. Spreken over kwetsbare dingen zoals dit kan niet overal. Hier kon het en dan ook nog met vrouwen die ongeveer in hetzelfde schuitje zitten. Heerlijk.

Reacties van andere deelnemers lees je hier. 

Aanmelden training

Aanmelden voor deze training kan door het invullen van dit formulier. Wacht niet te lang met aanmelden, omdat er beperkt plek is. Weet je nog niet zeker of je wilt deelnemen? Het is mogelijk om een tijdelijke plek te reserveren.

Heb je vragen? Twijfel je nog over deelname? Of wil je weten of een training helpend voor je kan zijn? Stuur ons een mail of maak een belafspraak.

Stichting Kostbaar Vaatwerk   •     Bank: NL43 INGB 0007 5724 24     •   E-mail:   info@kostbaarvaatwerk.nl  •  Facebook    •   Twitter