Skip to content

Hulp voor dochter met seksverslaving

Onze dochter heeft naast andere problemen een duidelijke seksverslaving. Wij lezen alleen over pornoverslaafde mannen. Is er hulp voor vrouwen en zijn er groepen? Wij zijn bang dat dit een ernstige verslaving is. Het duurt eigenlijk al tientallen jaren maar kwam pas laatst echt duidelijk aan het licht.

‘Pareltje’

Antwoord van Anita,

 

Beste Pareltje,

Wat pijnlijk dat jullie dochter een seksverslaving heeft. Ik kan me indenken dat jullie je zorgen over haar maken en dat je op zoek bent naar hulp voor haar.

Via onze organisatie richten we ons met name op vrouwen die een relatie hebben met een seksverslaafde man. Maar seksverslaving komt ook onder vrouwen steeds vaker voor. Gelukkig ontstaan er steeds meer initiatieven die specifiek gericht zijn op vrouwen die hiermee worstelen. Hieronder vind je een overzicht van de initiatieven die op dit moment bij ons bekend zijn.

Website

Deze website is speciaal gericht op vrouwen die worstelen met een seksverslaving: https://doorbrokenschaamte.nl/

Gespreksgroepen

Therapie

Hartelijke groet,
Anita


Anita is oprichter en medewerker van Kostbaar Vaatwerk, auteur van ‘Zijn lust en mijn leven’ en ‘Herstel van betrayal trauma’ en ervaringsdeskundig therapeut met een eigen praktijk: ‘Elim’. Kijk hier voor meer informatie over Anita

 

Back To Top